Medipol’lü olmak
yarınlara hazırlanmaktır.

Haberler

Gastronomi öğrencilerimiz ‘Aşçılık Kupası’ndan ödüllerle döndü
İstanbul Medipol Üniversitesi Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencileri Uluslararası İstanbul Aşçılık Kupasın’dan ödüllerle döndü.

İstanbul Medipol Üniversitesi Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencileri, bu yıl Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen (International İstanbul Culinary Cup 2019) Uluslararası İstanbul Aşçılık Kupasına katıldı. Türkiye’nin önde gelen şeflerinin jüri üyesi olarak yer aldığı programda yurt içi ve yurt dışından pek çok öğrenci yarıştı. Gastronomi ve Mutfak Sanatlar Bölümü öğrencileri Ece Nur İkibudak, Yüksel Kaşıtoğlu, Zeynep Savcı, Büşra Tunçer, Ahmet Beyazıt Yavuz, Göksel Yalçın, Mücahit Bekmezcioğlu, Doğukan Çağlar, Beyazıt Daniel İnal, İpek Çoşkun, Çağla Koşan, Ceyda Kayaoğlu ve Aykut Sarıyaprak Vildan Öztürk hazırladıkları menülerle ödüllere layık görüldü. Öğretim Görevlisi Şef Ersin Avşar rehberliğinde programa katılan öğrencilerimiz 1 kupa, 8 altın ve 5 bronz madalya kazanarak büyük bir başarıya imza attı.

 
Daha fazlası için iletişim bilgilerinizi bırakın, size ulaşalım