Bilime yön veren 100 Türk’ arasında bir Medipollü
Medipol Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Ertuğrul Kılıç “Bilime Yön Veren 100 Türk” arasında gösterildi.

Turkishtime Dergisi, Doğa Bilimleri alanında ‘Bilime yön veren 100 Türk’ü belirlemek amacıyla bir araştırma yaptı.

Bilim insanlarının çalışmalarına yapılan atıf sayısının (H-endeksi) temel alındığı araştırmada Medipol Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Ertuğrul Kılıç, ‘Bilime Yön Veren 100 Türk’ listesine girdi. Beyin felci üzerine gerçekleştirdiği çalışmaları ile tanınan Prof. Dr. Ertuğrul Kılıç, aynı zamanda Medipol Üniversitesi bünyesinde yer alan Rejeneratif ve Restoratif Tıp Araştırmaları Merkezi (REMER)’in de Müdür Yardımcılığı görevini üstleniyor. REMER Araştırma Merkezi Türkiye'de benzersiz, Avrupa ve dünyada ise öncü ve az sayıdaki nitelikli araştırma merkezlerinden biri olarak yerli ve yabancı bütün araştırmacıların ilgisini çekmektedir.