Amerika'da İngilizce hazırlık eğitimi imkanı!
Mühendislik ve Tıp için Amerika'da İngilizce hazırlık eğitimi imkanı!

Medipol Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesinin Elektrik ve Elektronik Mühendisliği ve Biyomedikal Mühendisliği bölümlerine yerleşen tüm öğrenciler ile Tıp Fakültesi ve Uluslararası Tıp Fakültesine MF-3 puan türünde ilk 2000 sıradan yerleşen öğrencilerden, ilk dönem hazırlık eğitimini üniversitede tamamlayıp yeterlik sınavını başaranlar, istekleri halinde, ileri İngilizce eğitimine Amerika’da devam edebileceklerdir. Bu eğitimi Üniversitemizin anlaşmalı kurumlarında alacak olan öğrencilerin eğitim ücreti Üniversitemiz tarafından karşılanacaktır.  Bu durumda öğrencilerin Üniversitedeki burs yurt gibi hakları devam edecektir.

Detaylı bilgi için çağrı merkezimize 444 84 44 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.