Yılın ödüllü ekonomi köşe yazarı aramızda!
Medipol Üniversitesi İşletme ve Yönetim Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hatice Karahan’a 16. Ekonomi Basını Başarı Ödülü...

Medipol Üniversitesi İşletme ve Yönetim Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hatice Karahan, 16. Ekonomi Basını Başarı Ödülleri (EBBÖ) kapsamında Yılın Ekonomi Köşe Yazarı ödülüne layık görüldü.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (MÜSİAD) düzenlediği 16. Ekonomi Basını Başarı Ödülleri kapsamında Medipol Üniversitesi İşletme ve Yönetim Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hatice Karahan Yılın Ekonomi Köşe Yazarı Ödülünü aldı. Karahan ödülünü, MÜSAİD’in İstanbul Sütlüce’deki merkezinde düzenlenen törende Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş ve MÜSAİD Başkanı Nail Opak’ın elinden aldı. Karahan 16. EBBÖ ödüllerine, ulusal ve uluslararası medyada yankı bulan “Dolara veda, Yuana merhaba”, “Merkez sağ gösterip sol mu vurdu?” ve “Venedik taciri der ki” başlıklı yazılarıyla aday gösterilmişti.