CANLI DESTEK

Notre Dame’ın Kamburu öğrencilerimiz tarafından sahnelendi
Victor Hugo’nun ünlü eseri “Notre Dame’ın Kamburu” İstanbul Medipol Üniversitesi Dil Okulu öğrencileri tarafından müzikal olarak sahnelendi.

Fransız Oyun Yazarı Victor Hugo’nun dünya klasikleri arasında yer alan ünlü eseri “Notre Dame’ın Kamburu” İstanbul Medipol Üniversitesi Dil Okulu öğrencileri tarafından müzikal olarak sahnelendi. Ahmet Mithat Efendi Kültür Merkezi’nde İngilizce olarak hazırlanan müzikali Dil Okulu Müdürü Murat Culduz ve Dil Okulu Müdür Yardımcılarından Murat Şahin başta olmak üzere öğretim görevlileri ve yaklaşık 300 öğrenci izledi. Müzikalde kambur, çirkin ve sağır olan kilise zangocu Quasimodo ile Fransa’nın dini lideri Claude Frollo’nun ve krala bağlı komutan Phoebus’un aynı semtte yaşayan çingene kızı Esmeralda’ya olan aşkları, ikilemleri ve tepkileri sahnelendi. Gecenin sonunda seyircileri selamlayan öğrenciler uzun süre ayakta alkışlandı.

Daha fazlası için iletişim bilgilerinizi bırakın, size ulaşalım