Medipol’ün 22 öğrencisi dalış sertifikası aldı.
Denizler altında yıldız dalgıçlar... Medipol’ün 22 öğrencisi dalış sertifikası aldı.

Medipol Üniversitesi Sualtı Topluluğu (İMÜSAT) üyesi 22 öğrencimiz, Antalya’nın Kaş ilçesinde düzenlenen eğitimde “Bir Yıldız Aletli Dalış (Scuba) Sertifikası” almaya hak kazandı.

Medipol Üniversitesi Sualtı Topluluğu (İMÜSAT) üyeleri, Antalya’nın Kaş ilçesinde düzenlenen eğitimde Bir Yıldız Aletli Dalış (Scuba) Sertifikasını almaya hak kazanarak “Bir Yıldız Dalıcı” unvanına sahip oldu. Barakuda Dalış Merkezi tarafından verilen eğitimde öğrencilerimiz, Kaş’ın derin maviliklerinde 4 eğitim dalışı yaptı. Derinliği 5 metreden 18 metreye kadar olan dalışlarda öğrencilerimiz ekipman kuşanma, maske tahliye, hava paylaşımı ve yüzerlilik kontrolü gibi bir takım sualtı pratiklerini tecrübe etti.