Medipol Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi’ne A.B.D.’den iki ödül!

Medipol Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hüseyin Arslan’a A.B.D.’den IEEE Fellow derecesi ve “üstün öğretim üyesi” ödülü...

Amerika Birleşik Devletleri’nde Güney Florida Üniversitesi ile Elektrik Elektronik Mühendisleri Enstitüsü (IEEE), yaptığı çalışmalarından dolayı Medipol Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Hüseyin Arslan’ı ödüllendirdi.

Medipol Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hüseyin Arslan, ABD’de Güney Florida Üniversitesi ile Elektrik Elektronik Mühendisleri Enstitüsü (IEEE) tarafından ödüllendirildi. Arslan, bilişsel radyo ağlarında spektrum algılama konusunda yapmış olduğu çalışmalarından dolayı “IEEE Fellow” derecesi ile ödüllendirilirken, Güney Florida Üniversitesi tarafından da “üstün öğretim üyesi” olarak ilan edildi.