MYO %50-%100 Burs İmkanı

Adalet, Sağlık, Sosyal ve Teknik Bilimler alanlarında 61 birinci öğretim ve 40 ikinci öğretim ön lisans programında eğitim veren üniversitemiz, Meslek Yüksekokullarını tercih eden öğrencilerini desteklemek için en az %50 en fazla %100 burslu öğrenci kabul etmektedir. Tüm ön lisans programları tercih indirimlerinden de faydalanabilmektedir. Buna göre;

Yerleştikleri ön lisans programı öncesindeki bütün tercihlerini İstanbul Medipol Üniversitesi’nin ön lisans ve lisans programları arasından yapan adaylara, %50 Burslu kontenjanına yerleştikleri takdirde, kendilerine tahakkuk edecek öğrenim ücretinden ayrıca %25 indirim yapılacaktır.

Ön lisans Programları kontenjan, eğitim ücreti ve tercih indirimi bilgilerini içeren tabloyu incelemek için tıklayınız.

Yerleşke Dağılım Tablosunu mutlaka inceleyiniz. İlgili sayfa için tıklayınız.