CANLI DESTEK

Hemşirelik Bölümümüz HEPDAK tarafından akredite edildi
İstanbul Medipol Üniversitesi Hemşirelik Bölümü, Hemşirelik Eğitim Programları Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği tarafından “akredite edilen ilk vakıf üniversitesi programı” oldu.

İstanbul Medipol Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü, Hemşirelik Eğitim Programları Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği (HEPDAK) tarafından akredite edildi. Hemşirelik Bölümümüz, HEPDAK tarafından “akredite edilen ilk vakıf üniversitesi programı” olurken Türkiye’deki tüm üniversiteler arasında beşinci bölüm oldu. Hemşirelik eğitim programları için akreditasyon, değerlendirme ve bilgilendirme çalışmaları yapan HEPDAK, Türkiye’de hemşirelik eğitiminin kalitesinin yükseltilmesine ve toplum sağlığının geliştirilmesine katkıda bulunmayı amaçlıyor.

Haberin Linki

Daha fazlası için iletişim bilgilerinizi bırakın, size ulaşalım