CANLI DESTEK

ELEKTRONİK HABERLEŞME TEKNOLOJİSİ

Elektronik Haberleşme Teknolojisi Programı'nı Tercih Edebileceğiniz Meslek Yüksekokulları
Meslek Yüksekokulu (Birinci Öğretim)

* AŞAĞIDAKİ TABLODA YER ALAN BİLGİLER, 2017 ÖSYS SONUÇLARINA GÖRE ÜNİVERSİTEMİZE YERLEŞME HAKKINI KAZANAN ÖĞRENCİLERİN PUAN VE BAŞARI SIRASI BİLGİLERİNİ İÇERMEKTEDİR. 2018 ÜNİVERSİTE SINAV SİSTEMİ DEĞİŞMİŞTİR. TERCİH YAPACAK ADAY ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE SUNARIZ.

Puan Türü Burs Oranı 2018-2019 EĞİTİM YILI 2017 LYS SONUÇLARINA GÖRE
Kontenjan Ücretler (KDV Dahil) Ücretler %25 Tercih İndirimi (KDV Dahil ) Taban Puan En Düşük
Başarı Sırası
MESLEK YÜKSEKOKULU YGS 1 Tam Burslu 3 - - 224,739 486.890
(Birinci Öğretim) %50 Burslu 27 10.395 TL 7.795 TL 198,251 1.114.226
TOPLAM KONTENJAN 30

• Her yıl için öğrenim ücreti Mütevelli Heyeti tarafından yeniden belirlenip, akademik yıl başlamadan ilan edilir. Öğretim ücretinden olası yıllık artışlar, bir önceki yıla göre tüketici fiyatlarındaki artış (TÜFE) ile sınırlı tutulacaktır.

• Ücretlere %8 KDV dahildir.

• Öğretim ücretinin tamamının kayıt sırasında peşin veya kredi kartıyla tek seferde ödenmesi durumunda %5 indirim uygulanacaktır.

• Tercih İndirimi, Kardeş İndirimi, Engelli Öğrenci İndirimi, Milli Sporcu İndirimi, Şehit ve Gazi Çocukları Eğitim İndirimi, Özel Protokol Anlaşmalı Lise İndirimi, Dikey Geçiş Sınavı İndirimi İçin Lütfen Burslar Sayfasını İnceleyiniz.

• Detaylı Bilgi için 444 85 44

Program Bilgileri

Tercih indirimi ve kapsamı hakkında detaylı bilgi için tıklayınız.
Tavan ve taban puanları için lütfen ÖSYM tarafından yayınlanan kılavuzunu dikkate alınız.

Daha fazlası için iletişim bilgilerinizi bırakın, size ulaşalım