56. Eczacıbaşı Tıp Ödülü Medipol’e!
Medipol Üniversitesi Uluslararası Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Deniz Atasoy’a Eczacıbaşı’ndan Tıp Teşvik Ödülü...

56. Eczacıbaşı Tıp Ödülleri, Medipol Üniversitesi’nde düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Törende Uluslararası Tıp Fakültesi Öğretim Üyemiz Yrd. Doç. Dr. Deniz Atasoy, Tıp Teşvik Ödülü’ne layık görüldü.

Eczacıbaşı Topluluğu’nun 1959 yılında tıp alanında başlattığı ödüllendirme ve destek geleneğinin 56’ncısına Medipol Üniversitesi ev sahipliği yaptı. 5 Ekim Pazartesi günü Medipol Üniversitesi Hastanesi’nde düzenlenen Dr. Nejat F. Eczacıbaşı Tıp Ödülleri Töreni’ne Eczacıbaşı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Eczacıbaşı ve Medipol Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sabahattin Aydın’ın da aralarında olduğu Eczacıbaşı ve Medipol Gruplarından yöneticiler, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

“Toplumsal sorumluluğumuzu, kurumsal önceliklerimiz arasında sayıyoruz”

Törende konuşan Eczacıbaşı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Eczacıbaşı, 1959’dan bugüne değin 32 Eczacıbaşı Tıp Bilim Ödülü, 41 Eczacıbaşı Tıp Teşvik Ödülü verildiğini ve alanlarının en saygın dergilerinde yayına dönüşmüş olan 176 çalışmaya destek ödülleri kapsamında gerekli finansmanın sağlandığını söyledi. Medipol Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sabahattin Aydın ise Dr. Nejat F. Eczacıbaşı Tıp Ödüllerinin Türkiye’deki bilimsel araştırmaları destekleme ve başarılı bilim insanlarını ödüllendirmenin ilk örneklerinden biri olduğunu söyledi. Aydın, bu yılki törenin Medipol Üniversitesinde düzenleniyor olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Dr. Atasoy, “Teşvik Ödülü”ne layık görüldü

Törende Uluslararası Tıp Fakültesi Fizyoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyemiz Yrd. Doç. Dr. Deniz Atasoy, Tıp Teşvik Ödülü’ne layık görüldü. Atasoy ödülünü, Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Nöroloji Anabilim Dalı’ndan Doç. Dr. Ethem Murat Arsava ile paylaştı.