2018 LYS Şampiyonları da Medipol’ü tercih etti
Geçen yıl LYS şampiyonlarının adresi olan Medipol, başarısını bu yıl da tekrarladı. MF3 puan türünde LYS Türkiye Birincisi olan Beyza Gürbüz, MF3 Türkiye Üçüncüsü Muhammed Furkan Daşdelen ve MF4’te Türkiye Üçüncüsü, MF3’te ise Türkiye Yedincisi olan Züleyha Seyhan Medipol Üniversitesi Tıp Fakültesi’ni kazandı.

ÖSYM tarafından 2017 LYS tercih sonuçları açıklandı. MF3 puan türünde Türkiye Birincisi olan Beyza Gürbüz, Türkiye Üçüncüsü Muhammed Furkan Daşdelen ve MF4’te Türkiye Üçüncüsü, MF3’te ise Türkiye Yedincisi olan Züleyha Seyhan üniversite eğitimi için Medipol Üniversitesi’ni tercih etti. 3 şampiyonun dışında LYS maratonunu yüksek dereceyle tamamlayan yaklaşık 10 öğrenci daha Medipol’de tıp eğitimi alacak. Medipol Üniversitesi Uluslararası Tıp Fakültesi, 10 kişilik kontenjanının tamamını LYS’yi ilk 134’te tamamlayan öğrenciler arasından kabul etti.

Haberin Linki